Dubioza kolektiv nakon tri godine u Zagrebu

Foto: Thinkstock

Nakon tri godine izbivanja iz Zagreba, Dubioza kolektiv vraća se u Dom sportova krajem godine na svoj jedini zagrebački nastup u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni EP i album “Happy Machine” odveo ih je na mnoge pozornice diljem planete uključujući i Glastonbury, SXSW, Lollapalooza Berlin, Womad te turneje po Europi, Sjevernoj Americi, Australiji i, u veljači ove godine, Indiji.

U dvanaest mjeseci održali su više od 110 koncerata.

U posljednjih nekoliko mjeseci bend je objavio niz fotografija iz studija dajući naslutiti da su novi materijali blizu. Uz objavu zagrebačkog koncerta iz benda su potvrdili da će se nove pjesme moći čuti već ovog proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.