Emma Watson – najbolje plaćena glumica u 2017. godini?

Foto: fah

Kako sada stvari stoje, Emma Watson bi mogla biti najplaćenija holivudska glumica godine. To ne bi bilo prvi puta jer je već 2010. godine bila na vrhu top liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda novog Disneyjevog igranog filma „Ljepotica i zvijer“ zaradila je već tri milijuna dolara, koliko je bio njezin početni honorar.

Međutim, Emma bi narednih mjeseci trebala zaraditi znatno više, s obzirom na to da se izborila za postotak od zarade filma ukoliko ona bude veća od 759 milijuna dolara. Sada je sasvim jasno da će se to dogoditi, s obzirom na to da je film samo tijekom prvog vikenda prikazivanja u SAD zaradio 170 milijuna dolara. U međuvremenu je širom svijeta zaradio dodatnih 350 milijuna dolara, pa će i Emmina zarada biti znatno uvećana do kraja godine.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.