FOTOGALERIJA s predstavljanja Dujmovićeve knjige: Esih, Hasanbegović, Hebrang, Košić, Markić, Štedul…

Foto: Oskar Šarunić

Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića Hrvatske novinarske tragedije 1945.-1995. okupilo je velik broj ljudi. Među njima bili su i Bruna Esih, koja je najavila kandidaturu za gradonačelnicu grada Zagreba, te dr. Zlatko Hasanbegović koji je promovirao knjigu zajedno s dr. Andrijom Hebrangom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Tihomir Dujmović: Moja knjiga daje odgovor na pitanje koje sam si tisuću puta postavio – kako to da nam mediji ovako izgledaju?

Predstavljanju nove knjige Tihomira Dujmovića, naslova Hrvatske novinarske tragedije 1945.-1995. sinoć je u dvorani Vijenac na Kaptolu nazočio iznimno velik broj zainteresiranih građana, među kojima su velik pljesak dobili i pojedini akteri hrvatskoga javnog i političkog života, poput Brune Esih, nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba, sisačkog biskupa Vlade Košića, generala Domovinskog rata Mladena Markača, ali i trenera svih trenera, Miroslava Ćire Blaževića.

U publici su bili i dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji, Nikola Štedul, hrvatski emigrantski i domovinski političar, kolumnist Narod.hr-a Marko Ljubić, te mnoge druge javnosti poznate figure kao što su Zdravko Tomac, Dario Kordić, Željko Bebek, Josip Radeljak i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabrane Dujmovićeve kolumne čitao je dramski umjetnik Vinko Kraljević, ali i Dujmovićeva kći Lucija, studentica Akademije dramske umjetnosti. Knjigu su predstavljali dr. Andrija Hebrang i dr. Zlatko Hasanbegović.

Odabrane tekstove čitali su dramski umjetnik Vinko Kraljević te studentica dramskih umjetnosti, Dujmovićeva kći, Lucija Dujmović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.