(VIDEO) Papa Franjo poručio Inicijativi 40 dana za život: Nema važnijeg od ovog djela, budite ustrajni!

Foto: 40 dana za život

Na Trgu svetog Petra pri općoj audijenciji papa Franjo susreo se s članovima „Inicijative 40 dana za život – Hrvatska“ i majkom Dalijom, kojoj je Inicijativa pomogla da izabere Život i njezinom kćerkom Nikom, koju je Papa poljubio u čelo i blagoslovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovnik Inicijative za Hrvatsku p. Marko Glogović poklonio je Papi u ime Inicijative sliku Duše Kristove, pobožnosti koju mole borci za Život. Nacionalni voditelj Ante Čaljkušić rekao je Svetom Ocu kako je prisutnost ispred bolnica spasila velik broj života te mu poklonio dragocjena stopala, simbol pro-life pokreta u svijetu, koji prikazuje stopala djeteta starog 10 tjedana.

Papa Franjo je rekao: „Radite najbolje moguće djelo! Spasite što je više moguće života! Ohrabrujem vas i blagoslivljam svakim blagoslovom. Nema važnijeg od ovog djela, budite ustrajni i puno, puno molite! Hvala vam što činite Božje stvari danas! Papa je uz vas! Molite puno za mene!“

Nacionalna koordinatorica Inicijative Petra Tišljarić zamolila je Svetog Oca da blagoslovi prisutne, njihov rad te krunu Gospe Fatimske. Položivši ruke na njihove glave, Papa ih je blagoslovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su odjeknule Papine završne riječi: „Borite se, borite se, borite se!“

 

Susret s papom Franjom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by 40 dana za život – Hrvatska on 12. travnja 2017

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.