Papa Franjo poslao krunicu međugorskoj vidjelici!

Foto: Fah

Papa Franjo poslao je blagoslovljenu krunicu međugorskoj vidjelici Mariji Pavlović Lunetti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona sama demantirala je zlonamjerne glasine da je papa Franjo komentirao bilo što negativno glede Gospinih ukazanja u Međugorju, te je dodala:

„Sve je namješteno i glasine dolaze iz medija. Dobila sam krunicu od pape Franje prošlog tjedna’, piše međugorje-info.

Marija Pavlović Lunetti ima i danas nakon 25 godina svakodnevna ukazanja u 18 sati i 40 minuta. To je vrijeme kada zazvone zvona na međugorskoj crkvi kao poziv na tišinu i sabranost svih hodočasnika i vjernika jer je došlo vrijeme ukazanja blažene Djevice Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija je ispričala kako joj je krunicu donio talijanski svećenik koji je došao u Međugorje te joj donio krunicu od pape Franje.

On je prije toga informirao papu da ide u Međugorje susresti se sa vidjelicom Marijom i da bi joj htio ponijeti neki dar od njega. To je bila krunica s papinskim likom koju je Marija pokazala novinarima. Stavila ju je odmah pokraj krunica koju su joj darovali Ivan Pavao II. i Benedikt XVI. u vrijeme papinske službe.

To je veliko ohrabrenje svima koji vjeruju u međugorske ukazanja, a posebno stoga jer se medijima šire glasine da će Vatikan zabraniti širenje Gospinih poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.