Pater Ike Mandurić: Idemo Hrvatska katolička mladeži! Volim vas, mladosti moja!

Foto: Narod.hr

Rijeke mladih slijevaju se od sinoć prema Vukovaru gdje će sudjelovati na ovogodišnjem Susretu hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 29. i 30. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući rijeku hrvatske katoličke mladeži koja pristiže u Vukovar pater Ike Mandurić na društvenoj mreži poručio je:

Hrvatska katolička mladež, još od sinoć, a osobito ovog jutra, slijeva se prema Vukovaru. Gradu heroja, na kojem se prikazivala žrtva za njihovu slobodu. Danas će ondje gdje su grmjele granate, tenkovi i topovi, i gdje se lila krvi, i duša predavala Bogu; ondje gdje je zlo mislilo da pobjeđuje i sijalo smrt, orit će se pjesma i neprekidno zvoniti gitare; danas i sutra, i blještati će osmijesi od uha do uha, mladih prekrasnih lica; grohotni, grlati; stiskat će se ruka s rukom, rame uz rame, zagrljaj na zagrljaj…

Gdje se se trkom pretrčavalo od zaklona do zaklona, danas će trkom od radosti, jedni drugima sjuriti ususret, u zaklon ljubavi. Danas će ondje sve biti u znaku Krista Uskrsloga, koji uvijek pobjeđuje kalvarije svakovrsne, i preko njih donosi pobjedu i život, zvonit će njegova riječ. A on će se, s tisućama, s tridest tisuća mladih srdaca, i sa svom kremom od klera, prikazati, opet, svoju krv i tijelo, za njih, mladost svoju, koju tako ljubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo Hrvatska katolička mladeži! primi i navijesti život, molitvom, ljubavlju, svjedočenjem, predanjem, i primi poslanje koje ti On daje, danas, i zauvijek.

Volim vas, mladosti moja! Ja Vas stvarno ljubim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.