Talijanska televizija počinje s prikazivanjem šestodijelne emisije o Kvarneru i Istri

Talijanska televizija Rete 4 prikazat će seriju od šest emisija posvećenu gastronomskoj i turističkoj ponudi Kvarnera i Istre, a prve tri, za koje su materijal snimili na Kvarneru, emitirat će se sljedećeg tjedna, priopćeno je u subotu iz Turističke zajednice Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa televizije „Rete 4“ prikupila je materijale za realizaciju ukupno šest emisija u okviru programa “Ricette all’Italiana” posvećenih promociji Hrvatske. U tri emisije promovirat će se regija Kvarner, njegova eno-gastro ponuda, te ponuda kulturne, prirodne i povijesne baštine, umjetnosti, aktivnog i zdravstvenog turizma. U ostale tri emisije promovirat će se Istra, navodi se u priopćenju Turističke zajednice, koja je organizirala boravak ekipe talijanske televizije na Kvarneru.

Emisija “Ricette all’Italiana” istražuje i prikazuje recepte talijanske kuhinje, te destinacije i ostale zanimljivosti Italije, a jednom godišnje njihova tv ekipa posjećuje druge zemlje. U 2015. godini su za destinaciju odabrali Maltu, a ove godine Hrvatsku, odnosno kvarnersku i istarsku regiju.

Glavni koordinator programa na području Kvarnera bila je Turistička zajednica Kvarnera, u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarskim subjektima, a materijali su snimljeni u Kastvu, Opatiji, Rijeci, Vrbniku na otoku Krku, Nacionalnom parku Risnjak te Fužinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo emitiranje je u ponedjeljak, 2. svibnja, slijede emisije koje su na programu u srijedu, 4. i petak, 6. svibnja s početkom u 10.50 sati. Emisiju se može pratiti preko portala www.video.mediaset.it sekcije “Ricette all’Italiana”, navodi se u priopćenju Turističke zajednice Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.