(VIDEO) Bitorajac i ostala poznata, ‘kuturna ekipa’ pozivaju na prosvjed

Kao što smo već pisali, kao da je postala stvar prestiža među lijevo, SDP-u i HNS-u sklonim grupacijama i pojedincima, posebno iz svijeta “kulture”, pokazati da se zalažu za prosvjed “Hrvatska može bolje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su i mnogi popularni pjevači i glumci odlučili dati svoj glas, pa su internet preplavile video snimke putem kojih pozivaju građane da im se “pridruže u stvaranju bolje budućnosti”.

Evo nekih od poznatijih, koji su odlučili iskoristiti još jednu prigodu za malo eksponiranja u javnosti.

Rene Bitorajac je odglumio Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Urban je pozvao na prosvjed u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Kekin iz Hladnog piva je samo izreferirao naučeni poziv.

Glumica Nina Violić je i zapjevala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrle iz Leta 3 je zakukurikao.

Pjevačica Remi iz Eelementala je poručila “vidimo se”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, iako je prosvjed koji bi se trebao održati u srijedu najavljen kao potpora Cjelovitoj kurikularnoj reformi, njime upravljaju organizacije, udruge i stranke kojima je cilj rušenje trenutačne Vlade.

Službeno su se kao oganizatori Facebook inicijative “Hrvatska može bolje”, koja građane na sve moguće načine pokušava izvući na ulice, deklarirale udruge članice GOOD koordinacije: RODA, Forum za slobodu odgoja, Centar za mirovne studije, GONG, Hrvatsko debatno društvo i Udruga roditelja Korak po korak. Stoga, provjerimo koliko su neke od njih izgubile, tj. s koliko su novaca poreznih obveznika financirane od strane prethodne Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.