Završen Tjedan smijeha u Varaždinu

Fah

Premijerom predstave „Sve u 3…“ u nedjelju je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu završen Osmi tjedan smijeha, održan u organizaciji Kerekesh teatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset dana publika je u šest gradova i šest mjesta u Varaždinskoj županiji vidjela 42 izvedbe 20 predstava Kerekesh teatra i gostujućih kazališta. Predstave je vidjelo više od 11.500 ljubitelja komedije. U Varaždinskoj županiji gostovali su Komedija, Lectirum, Tvornica lutaka, Planet Art, Gala teatar, Pinklec, Moruzgva, Glumci u Zagvozdu, Nu:Write Theatre i Trešnja, Kerempuh i Zorin dom.

„Ocjena je odličan. Bilo je puno bolje nego što smo očekivali. Izveden je rekordan broj predstava koje je gledao rekordan broj ljudi u publici. O interesu publike, u koji zaista nismo sumnjali, govori i podatak da smo rasprodali gotovo sve predstave“, kazao je varaždinski glumac Jan Kerekeš, koji s ocem Ljubomirom organizira Tjedan smijeha.

Uobičajeno je da Tjedan smijeha završi premijerom. Bila je to nova predstava Kerekesh teatra „Sve u 3…“ u režiji Ive Ilakovac, komedija u kojoj dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora, a u njoj igraju Katarina Baban, Sanja Drakulić i Matija Kačan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpremijera je odigrana u petak u Ludbregu, kao poklon za Dan grada. S obzirom na rasprodane dvorane u Ludbregu i u varaždinskom kazalištu te prve reakcije gledatelja, Jan Kerekeš očekuje još jednu hit komediju u repertoaru Kerekesh teatra.

Nakon varaždinske premijere dodijeljene su nagrade izložbe hrvatskih karikaturista „Smijeh naš svagdašnji“. Prema glasovima publike koja je uoči predstava u predvorju varaždinskog Hrvatskog narodnog kazališta razgledala izložbu, prva je nagrada otišla u Sarajevo Rešadu Sultanoviću, druga Davoru Trgovčeviću, a treća je ostala u Varaždinu kod Željka Pilipovića.

Izložba “Smijeh naš svagdašnji” novost je Tjedna smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.