Adut Ukrajine o Hrvatskoj: Pred nama je najteža utakmica kvalifikacija, i najveće reprezentacije svijeta bi bile zadovoljne remijem

Foto: Football.ua

Jevhen Konopljanka (27) veliki je adut Andrija Ševčenka u utakmici Hrvatske i Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica će biti jako teška za nas, jer igramo na gostovanju. Hrvatska je jako dobra reprezentacija, svjesni smo da nam neće biti jednostavno. Pred nama je najteža utakmica kvalifikacija, ali svaki je bod važan, pogotovo s Hrvatskom kada igra doma pred svojom publikom”, rekao je za Sportske novosti.

“Gledajući istini u oči, mogu reći da je favorit Hrvatska zbog više razloga. Igraju na svom travnjaku, njihovi reprezentativci igraju u najjačim klubovima Europe i, što je najvažnije, predvode te velike klubove. “Papirnato” gledano, Hrvatska je u prednosti”, dodao je.

“Za nas će zaista i bod biti velik, jer igramo protiv Hrvatske na gostovanju. Protiv Hrvatske u Zagrebu i najveće reprezentacije svijeta bi bile zadovoljne remijem. To je istina koja se mora kazati”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.