Ante Čačić nakon spektakla u Maksimiru: Veliko hvala našim ljudima na sjajnom navijanju

Foto: Snimka zaslona

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon minimalne je (1-0) pobjede protiv Ukrajine u kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine izjavio kako je momčadi mnogo pomogla podrška s tribina stadiona u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliko hvala našim ljudima koji su u velikom broju došli bodriti reprezentaciju. Hvala na poticajnom navijanju, nisu nas izbacili iz konceptna u niti jednom trenutku”, rekao je Čačić, a zatim je analizirao utakmicu:

“Napravili smo veliki posao, Ukrajina je pokazala da je s pravom bila neporažena dosada. U prvom poluvremenu smo imali puno više prilika i mogli smo povesti i s više razlike. U drugom poluvremenu smo pali energetski i gosti su imali dvije prilike. Svjesno smo stali u zonu, ali morali smo možda biti bliže protivničkom igraču”.

Hrvatska je do pobjede protiv najvećeg konkurenta za prvo mjesto i izravni plasman na SP stigla bez trojice standardnih igrača, Ivana Perišića, Šime Vrsaljka i Vedrana Ćorluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo lišeni trojice igrača koji bi sigurno bili u prvih 11. Mandžukić je bio agilan i odgovoran u obje faze igre. Obrana je prvi puta nastupila u ovoj postavi, ali igrači su se vrlo brzo akomodirali. Skijaški, dobro smo odradili prvu vožnju i u dobroj smo situaciji prije druge. Sada moramo paziti da se ne ‘poskliznemo'”.

Ranije u petak Čačić je i produžio ugovor s HNS-om na još dvije godine.

“Hvala čelnicima saveza na produljenju ugovora. To je satisfakcija za dosadašnji rad, ali najvažnije je da me igrači prate”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.