ATP Madrid: Poraz Dodiga u kvalifikacijama

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije uspio proći prvu prepreku u kvalifikacijama turnira Masters 1000 serije u Madridu nakon što je početkom trećeg seta, pri rezultatu 7-6, 4-6, 0-3 predao dvoboj Španjolcu Albertu Ramos-Vinolasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig je imao priliku za pobjedu i prolaz u drugo kolo, ali nakon što kod vodstva 4-3 u drugom setu nije iskoristio tri prilike za break te izgubio još dva maratonska gema, hrvatski tenisač je odlučio predati meč. Ramos-Vinolas je osvojio posljednjih šest gemova u dvoboju.
Dodig je prošle godine prvi i jedini put nastupio na turniru u Madridu, kad ga je u 1. kolu glavnog ždrijeba pobijedio Japanac Kei Nishikori.
U glavnom turniru su dvojica hrvatskih predstavnika. Suparnika Marinu Čiliću u 1. kolu je Čeh Jiri Vesely, dok će Ivo Karlović igrati protiv Francuza Richarda Gasqueta.

ATP Madrid, kvalifikacije – 1. kolo:
Albert Ramos-Vinolas (ŠPA/6) – IVAN DODIG (HRV) 6-7 (2), 6-4, 3-0, predaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.