ATP Rotterdam: Ćorić protiv Monfilsa za četvrtfinale

Umag, 21.7.2015 - Hrvatski tenisaè Borna Æoriæ tijekom susreta prvog kola ATP turnira u Umagu protiv Marcela Granollersa iz Španjolske. foto HINA/ ua

Trojica hrvatskih tenisača, Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić, koji nastupaju na ATP turniru serije 500 u Rotterdamu, u utorak su doznali suparnike u 2. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteži će posao imati Ćorić kojeg u drugom kolu čeka 5. nositelj Francuz Gael Monfils, koji je u 1. kolu bio bolji od Latvijca Ernestsa Gulbisa sa 6-4, 6-4. Bit će to njihov prvi obračun, a na teren u Ahoy Areni će u srijedu oko 21.30 sati.

Čilić će u dvoboju 2. kola igrati protiv luksemburškog tenisača Gillesa Mullera koji je u prvom kolu pobijedio Talijana Andreasa Seppija s 4-6, 7-6 (2), 6-4. Čilić do sada nije igrao protiv Mullera, 40. tenisača s ATP ljestvice. Dvoboj Čilića i Mullera započet će u srijedu oko 12.45 sati.

Dodiga očekuje Nijemac Philipp Kohlschreiber koji je u prvom kolu porazio Francuza Juliena Benneteau sa 6-4, 6-4. Dodig i Kohlschreiber su odigrali pet mečeva, a hrvatski tenisač je slavio dvaput, posljednji put 2013. u Wimbledonu. Meč Dodiga i Kohlschreibera započet će u srijedu u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Čilić i Dodig budu uspješni i u drugom kolu, u međusobnom će dvoboju odlučivati o plasmanu u polufinale.

ATP Rotterdam – 1. kolo:

Hyeon Chung (Kor) – Guillermo Garcia-Lopez (Špa) 5-7, 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcos Baghdatis (Cip) – David Goffin (Bel/4) 6-1, 5-7, 7-6 (5)

Gael Monfils (Fra/5) – Ernests Gulbis (Lat) 6-4, 6-4

Philipp Kohlschreiber (Njem) – Julien Benneteau (Fra) 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gilles Muller (Luk) – Andreas Seppi (Ita) 4-6, 7-6 (2), 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.