Beusan i Jeličić poručili o Barceloni: ‘Nema UEFALONE, svi hejteri mogu mirno spavati!’

Foto: snimka zaslona

Barcelonin prolaz u četvrtfinale Lige prvaka preko nesretnog PSG-a u srijedu navečer na Nou Campu bio je čudo. No, mediji i dalje postavljaju pitanje jesu li suci pomogli Barci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije sporne situacije prokomentirao je nakon utakmice i HTV-ov sudački komentator Mateo Beusan.

“Sudac Aytekin će se cijeli život sjećati ove utakmice, radi samog ambijenta i tijeka susreta. Spasili su ga na kraju pomoćni suci, jer su mu u dvije krucijalne odluke oni strahovito pomogli. Međutim, očito je bilo po govoru tijela da on nije mislio suditi prvi kazneni udarac, ali ga je dodatni sudac pozvao sa strane i sugerirao mu da je bio penal. Mislim da je ispravno odlučio. Jest da je to bio glupi prekršaj, igrač je glavom napravio faul, bilo je to nespretno, ali tako se dogodilo. Kod drugog penala je sve čisto, igrač Barcelone se lukavo postavio ispred i natjerao suparnika da ga obori, to je kazneni udarac i opomena. Ovo je bila izgledna situacija za postizanje pogotka i ovo je trebao biti i izravni crveni karton”, zaključio je Beusan, dok je sukomentator Joško Jeličić poručio:

“Nema UEFALONE, svi hejteri mogu mirno spavati!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.