Bosz novi trener Ajaxa

Foto: fah

Peter Bosz je novi trener nizozemskog prvoligaša Ajaxa na čijoj će klupi zamijeniti Franka de Boera koji je početkom svibnja najavio odlazak iz amsterdamskog kluba nakon pet i pol godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosz je s Ajaxom potpisao trogodišnji ugovor, a klupu će preuzeti na kraju lipnja. On trenutačno vodi izraelski Maccabi kojeg je preuzeo na početku ove godine.

“Ovo je veliki trenutak za mene kao trenera”, kazao je Bosz

De Boer je najavio svoj odlazak iz Ajaxa nakon što momčad u zadnjem kolu prvenstva nije pobijedila kandidata za ispadanje u drugu ligu De Graafschap te je tako naslov prvaka osvojio PSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosz je kao igrač bio član Feyenoorda gdje je kasnije bio i tehnički direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.