Carillo nije krio osmijeh, Petev priznaje: Nismo ništa zaslužili, ja sam kriv

Foto: fah

Joan Carillo nije krio osmijeh nakon pobjede. “Jako sam, jako sretan. Ne zbog sebe, već zbog igrača i zbog navijača. Vidio sam im lica nakon pobjede, zbog toga sam najviše sretan. Moja momčad igrala je iznimno disciplinirano u obrani, bili smo jako pametni na travnjaku. Dinamo je dobra momčad, uostalom, prošli derbi na Poljudu je također bio izjednačen, ali ga je odlučio Soudani u sudačkoj nadoknadi. Danas u drugom poluvremenu smo imali nekih grešaka, brzo smo gubili posjed lopte, ali zaslužilo smo ovu pobjedu, čekanu skoro devet godina”, kazao je Carillo, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U svojoj trenerskoj karijeri osvojio sam titulu u Mađarskoj. Ova pobjeda mi je jasno jako bitna, ali ponavljam, to ću stalno ponavljati, ona je najbitnija za igrače i naše navijače. To je definitivno najbitnije. Znate što, pobjeda donosi u konačnici samo tri boda, ali vesela lica igrača i navijača mnogo, mnogo više”, poručio je.

Petev: Jedna od najlošijih naših utakmica otkad sam ja trener

“Jedna od najlošijih naših utakmica otkad sam ja trener”, započeo je svoju obranu Ivajlo Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nevjerojatno je bilo naše ponašanje, pristup, puno inidvidualnih pogrešaka, što je vodilo u nesigurnost, manjak samopouzdanja, tako smo primili dva gola. Jedino što mogu je da se kao trener ispričam svim navijačima koji su danas došli i bodrili nas do posljednje minute. Ovo je bilo loše, no kako u životu, tako i sportu postoji realnost: nismo zaslužili pobjedu”, rekao je.

“Trener je uvijek prvi krivac, stoga preuzimam svoju odgovornost. Ali ovakvo ponašanje i pristup u najvećem derbiju u Hrvatskoj, ma da nismo trenirali četiri dana siguran sam da bismo izgledali bolje… “, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.