Copa America: Argentina i Čile zaključili nastup u skupini pobjedama

Argentina i Čile su sinoć zaključili nastup u skupini D na Copa America pobjedama nad Bolivijom i Panamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je upisala treću pobjedu, sinoć je u Seattleu sa 3-0 slavila protiv Bolivije, a u prva dva susreta je bila bolja od Čilea (2-1) i Paname (5-0).

‘Gaučosi’, koji su već ranije osigurali nastup u četvrtfinalu, nokautirali su Boliviju u 15 minuta. U 13. minuti ih je u vodstvo doveo Erik Lamela, dvije minute kasnije je na 2-0 povećao Ezequiel Lavezzi, da bi u 32. minuti Vicitor Cuesta zaključio rezultat.

Lionel Messi je u igru ušao tek u 46. minuti, a njega i njegove suigrače u četvrtfinalu čeka Venezuela, jedno od iznenađenja turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čile je zaključio nastup u skupini pobjedom, sinoć je u Philadelphiji pobijedio Panamu sa 4-2. Po dva gola zabili su Eduardo Vargas (15, 43) u prvom poluvremenu i Alexis Sanchez u drugom(50,89). Golove za Panamu su zabili Miguel Camargo u 5. minuti i Abdiel Arroyo u 75.

Čile, branitelj naslova, igrat će u četvrtfinalu protiv Meksika u subotu.

Rezultati i ljestvica skupine D:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina – Bolivija 3-0
Čile – Panama 4-2

1 Argentina 3 3 0 0 10 1 9
2 Čile 3 2 0 1 7 5 6
————————-
3 Panama 3 1 0 2 4 10 3
4 Bolivija 3 0 0 3 2 7 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.