Gost na utakmici Hrvatska – Ukrajina: Predrag Mijatović posjetio HNS i Davora Šukera

Foto: HNS

Predrag Mijatović, bivši nogometaš Real Madrida, posjetio je u petak Hrvatski nogometni savez i predsjednika Davora Šukera te će biti gost na utakmici s Ukrajinom, objavio je HNS na svom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predrag Mijatović nastupao je u svojoj karijeri za Budućnost, Partizan, Valenciju, Real Madrid, Fiorentinu i Levante, za reprezentaciju Jugoslavije igrao je od 1989. do 2003. godine, a dio je svojih vrhunskih klupskih dana proveo upravo s Davorom Šukerom u napadačkoj liniji Reala.

U svom posjetu Zagrebu, Mijatović je obišao prostorije Hrvatskog nogometnog saveza te se s predsjednikom Šukerom prisjetio upravo tih zajedničkih dana, a dvojica velikih prijatelja razgovarala su i o drugim nogometnim temama.

Mijatović, koji je svojim pogotkom Juventusu u finalu Lige prvaka 1998. godine donio Real Madridu europski naslov, bit će u petak navečer gost na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Predraga Mijatovića u Zagreb može se gledati i u kontekstu vijesti koju su u petak objavili britanski mediji kako je u hrvatsku prijestolnicu otputovao trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, koji navodno želi dogovoriti prelazak hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u United, a posrednik u pregovorima je Mijatović.

Manchester United je navodno spreman Interu ponuditi 35 milijuna funti za Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.