Kako je igru Pjace vidio trener Juventusa, ali i Joško Jeličić, stručni sukomentator HRT-a: ‘Kamo sreće da je Marko protiv Portugala na Euru ušao u 70. minuti’

Foto: fah

Prvak Italije Juventus je u prvoj utakmici osmine finala svladao Porto u gostima 2:0, pobjeda je zaslužena te je izborena s igračem više s obzirom kako je na Dragau jedan igrač domaće momčadi isključen već u 27. minuti. Iako s igračem manje Porto se držao do 72. minute utakmice, tada je prekrasni pogodak zabio hrvatski nogometaš Marko Pjaca koji je pet minuta ranije ušao u igru.  Minutu nakon toga ušao je i Dani Alves te vrlo brzo pogodio za konačnih 2:0. Drugim riječima, trener Juventusa potpuno je pogodio s izmjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Jako sam sretan zbog gola, ali još više zbog pobjede koja je vrlo bitna za nas. U uzvratnoj utakmici moramo biti jako pažljivi jer u nogometu nikada ne znate što će se dogoditi. Naravno da bih želio igrati više, ali na meni je samo da nastavim raditi kao što sam radio do sada. Trener donosi odluke i ja čekam svoj trenutak”, rekao je nakon utakmice Marko Pjaca.

Igru hrvatskog reprezentativca komentirao je i trener Juventusa Masimilijano Alegri, koji je, između ostaloga, nakon pobjede rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Momak još od subote mijenja stav i ponašanje i shvaća da neke stvari nisu dovoljne kada igrate u talijanskom nogometu. On već ima tehniku, brzinu i talent, ali sada mijenja stav i ponašanje. Mlad je, a moramo imati strpljenja s mladim igračima.”

Igru Marka Pjaca, pogodak i činjenicu da je zabio u pravom trenutku za svoj klub komentirao je i stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić, koji je pohvalio igru hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi se još sjećamo tužne utakmice protiv Portugala i načina na koji je Hrvatska izgubila na Europskom prvenstvu, Pjaca je ušao u igru nekoliko minuta prije kraja, kamo sreće da je Marko i protiv Portugala ušao u igru u sedamdesetoj minuti”, rekao je Jeličić, koji tvrdi da će ovaj pogodak Pjaci kao mladom igraču biti snažan poticaj za budućnost.

PORTO – JUVENTUS 0-2

PORTO. Stadion Dragao – 52,000 gledatelja; Sudac: Felix Brych (Njem)
Strijelci: 0-1 PJACA (73), 0-2 Dani Alves (74)
Žuti kartoni: Telles, Maxi Pereira, Herrera / Lichtsteiner
Crveni kartoni: Telles (27)
PORTO: Casillas – Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Telles – Danilo – Herrera, Ruben Neves (od 60. Corona), Brahimi (od 73. Jota)- Soares, Andre Silva (od 30. Layun)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JUVENTUS: Buffon – Lichtsteiner (od 73. Dani Alves), Barzagli, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanić – Cuadrado (od 67. Pjaca), Dybala (od 86. Marchisio), Mandžukić – Higuain

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.