Ivica Kostelić u iščekivanju drugog djeteta: Prioriteti su se promijenili

Foto:Facebook

Ivica Kostelić ovih je dana uživao s prijateljima i uz to na društvenim mrežama promovirao Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Pogledajte kako Ivica Kostelić uživa i promovira Hrvatsku

“To je stvarno bilo tjedan dana za pamćenje, mislim da smo se jako dobro zabavili, stalno smo se smijali. Baš ih bilo lijepo vidjeti sve i biti u društvu izvan natjecanja i izvan treninga, daleko od stresa, to je skroz nešto drugo”, rekao je Ivica za Novu TV.

Priznao je da su mu se prioriteti promijenili nakon dolaska prvog sina na svijet. “Za vrhunskog sportaša to definitivno znači skidanje fokusa malo sa sporta i veće fokusiranje na obitelj”, rekao je.

Ivica je od Elin i Ivana još uvijek dosta vremena odvojen zbog priprema za nadolazeću sezonu, ali obitelj mu je jako važna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da se to vrijeme nažalost neće vratiti ali sam jednako tako zahvalan kad mogu doći doma i provesti makar par sati s njima, to mi je veliko zadovoljstvo”, kaže Ivica.

Njegov Ivan jako je sličan tati. “Na nekako čudan način obožava rock’n’roll i to je jedna stvar koja me jako iznenadila, kad sam počeo vjerovat u tu genetiku”, ističe.

Workin’ on them chords with daddy cool ? It’s good to be home ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografiju objavljuje Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

“Mislim da me uči strpljenju najviše od svega. Neke granice mu moraš pokazat ali nisam strog. Tko je popustljiviji, supruga ili ja? Mislim da se natječemo u tome”, otkriva Ivica. Obitelj će uskoro dobiti i još jednog muškog člana, a ponosni otac priželjkuje i malenu djevojčicu, a za obitelj će biti vremena napretek nakon umirovljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.