Jedan od heroja pobjede Vatrenih, Domagoj Vida: ‘Bogu hvala pobijedili smo, sad se mogu lakše vratiti u Ukrajinu’

Foto: fah

Jedan od junaka velike pobjede Hrvatske na Maksimiru protiv Ukrajine (1:0), pred 30 000 gledatelja, bio je sjajni Domagoj Vida, koji je utakmicu odigrao pratički ozlijeđen, no, dao je sve od sebe, uvijek bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, briljantno dirigirao obranom Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke prije svega navijačima što smo nakon dugo vremena igrali pred punim tribinama, a potom suigračima jer smo odradili maksimalno, idemo pravim putem prema Rusiji. Ja zahvaljujem i fizioterapeutima i liječniku koji su me uspjeli pokrpati”, rekao je Vida i dodao:

“Prekrasan je osjećaj s vrha, bravo Kaletu, ali svi smo odigrali jako dobro, iako je Ukrajina preuzela kontrolu u drugom poluvremenu.”

Vida je bio dobro raspoložen te se osvrnuo i na činjenicu da ipak igra u Ukrajini, kijevskom Dinamu, kao igrač iz ukrajinskog kluba zaželio je puno sreće Ukrajincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U drugom dijelu smo malo energetski pali, ali analizirat ćemo probleme, važno je da smo se odvojili i sad nas čeka najvažnija utakmica gdje se možemo do kraja odvojiti. Hvala Bogu pobijedili smo, bit će meni puno lakše, da su nam uzeli bod ili više, ne bih mogao živ ostati u Ukrajini . A sad nek oni uzmu bodove Islandu i ostalima…“, poručio je jedan od heroja pobjede Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.