Joško Jeličić ‘istaknuo se’ novom kontroverznom izjavom na HRT-u: ‘Igrači Lokomotive čiste se od kartona kako ne bi igrali protiv Dinama’

Foto: Snimka zaslona

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka, danas TV komentator javne televizije, koji svojim izjavama nerijetko izaziva polemike u javnosti, a ponekad se i ispričava, Joško Jeličić, u emisiji Stadion HRT-a govorio je između ostaloga i o igri Dinama i Rijeke (1:1) u derbiju na Rujevici. S obzirom kako smo pisali što je Jeličić rekao o suđenju Marija Zebeca u Rijeci, na derbiju, nema potrebe ponavljati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ‘Stadion’ HRT-a – Napokon Joško Jeličić i Mateo Beusan suglasni: Sudac Mario Zebec nije oštetio Rijeku!

Jeličić je ponovno rekao nekoliko rečenica previše. Naime, između ostaloga bivši nogometaš Dinama je kazao: “‘Lokomotiva je na Rujevici dobila čak sedam kartona, ovdje se čiste tri ponajbolja igrača da ne igraju protiv Dinama! Ako Rijeka to osvoji, ti momci su definitivno heroji…” Bivši je nogometaš na neki način optužio igrače Lokomotive da ne žele igrati protiv Dinama. Ovakva izjava od stručnog sukomentatora HRT-a ipak je malo previše, pa čak i ako je od Jeličića, koji je ”oduševljen ponašanjem igrača u derbiju” te pristupom igri. “Rijeka najbolja momčad lige, a Dinamo ima puno problema, ali i takav je uspio izvući bod”, poručio je bivši povremeni reprezentativac Hrvatske.

Jeličić je Dinamo ocijenio kao ”skup individualaca”, ali ne i kao dobru momčad. “Dinamo je skup individualaca, a to u modernom nogometu ne znači ništa, pogotovo ako se ne žrtvuju za momčad. Momčad skriva mane, a ispoljava prednosti. Volio bih vidjeti Dinamo na razini intenziteta fizičke moći kao Rijeka”, rekao je Jeličić i dodao kako trener Dinama Petev nije loše pripremio momčad, te dodao ”da to samo govori u prilog tezi koliko je Rijeka bolja…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.