(VIDEO) Kek: Prvenstvo se odlučuje u petom mjesecu, da imaš i 15 bodova prednosti, ne može biti gotovo

Foto: fah

Dinamo i Rijeka u najvažnijem derbiju HNL jeseni podijelili su bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica. Hvala našim navijačima koji su nas držali na nogama. Na kraju moram biti zadovoljan s bodom iako smo željeli uzeti sve. Nakon loših zadnjih 10 minuta prvog poluvremena i puno igrača s kartonima bilo nam je teško igrati”, rekao je Kek koji nije htio ulaziti u rasprave oko sudačkih odluka.

“Vidio sam svašta, osim kartona. Ali neću komentirati suđenje. Bilo nam je teško igrati sa toliko kartona. Kako je do njih došlo, neću odgovoriti. Oduzeto nam je ono što nam je najveći forte, agresija na igrača s loptom. Šteta za zadnju minutu i šansu Bradarića. Ali izdržali smo pritisak. Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice u drugom dijelu”, dodao je trener Rijeke.

“Poanta današnje utakmice je hrabrost, odlučnost, inat koji su pokazali moji igrači. Taj bod je nama podstrijek za dalje. Nije gotovo. Mi smo pokazali da u ovoj ligi možemo svakoga razbiti, ali i da možemo izgubiti bodove. Da imaš i 15 bodova prednosti, ne može biti gotovo. Moramo razmišljati o sebi i našoj igri. Prvenstvo se odlučuje u petom mjesecu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.