Kek: Realan rezultat; Carrillo: Nisam zadovoljan bodom

Foto: fah

Rijeka je u Splitu osvojila bod. Iako je Bijelima u utrci s Dinamom trebao puni plijen, s obzirom na viđeno i prikazano i bod je dobar ulov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bilo izdanje lidera prvenstva na koje smo navikli ove sezone. Hajduk je bio požrtvovniji, agresivniji i djelovao motiviranije, pa bi nekom neupućenom teško bilo zaključiti kome su u ovoj utakmici bodovi bili potrebniji.

Očekivano težak derbi, s puno duela i agresije. Rezultat je na kraju realan. Nismo bili dobri u nekim momentima, ali smo na kraju pokazali karakter i moral sa željom da okrenemo rezultat. Hajduk je bio agresivan i motiviran. Stojim iza toga da je ovo realan rezultat, rekao je trener Riječana Matjaž Kek.

Od prve sekunde težili smo žustroj i brzoj igri. Jako sam ponosan na svoje igrače, od prve do zadnje minute željeli smo pobjedu. Napadali smo, stvorili više prilika, Rijeka je izjednačila iz penala i ostaje žal za onom propuštenom prigodom Ohandze. Zadovoljan sam igrom i pristupom mojih igrača, ali ne i bodom, rekao je trener Hajduka Joan Carrillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.