Ljut zbog brojnih ozljeda Jose Mourinho protiv prijateljskih utakmica reprezentacija: ‘One imaju smisla samo pred Europsko ili Svjetsko prvenstvo’

Foto: Twitter

Kontroverzni portugalski trener, ujedno i trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, koji je prošlog petka boravio u Zagrebu na utakmici Hrvatska – Ukrajina 1:0 gdje je stigao na razgovor oko transfera Ivana Perišića, ostao je bez dva stopera radi se o Chrisu Smallingu i Philu Jonesu koji su se ozlijedili na treningu reprezentacije uoči prijateljske utakmice protiv svjetskog prvaka Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je razočaran takvih ishodom te je još jednom ponovio svoj već poznati stav, apsolutno je protivnik prijateljskih utakmica. Nije jedini od vodećih svjetskih trenera.

“Apsolutno sam protiv prijateljskih utakmica. Mislim da takve utakmice nemaju nikakvog smisla u ovom periodu jer nam sada dolaze najvažnije utakmice u finišu sezone. Prijateljske utakmice pred Europsko ili Svjetsko prvenstvo imaju smisla, ali u pola sezone samo stvaraju probleme klubovima”, rekao je poznati trener te je za kraj dodao:

“Pored toga to su neke bezvezne utakmice u kojima nema nikakve važnosti. Ipak, priznajem da bi jedan dan mogao biti izbornik neke reprezentacije pa ne smijem kritizirati toliko. Imamo problem pred utakmicu protiv WBA jer smo ostali bez dvojice stopera”, dodao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ako bi proveli istraživanje među navijačima vjerojatno bi oni glasovali za što više utakmica, makar one bile i prijateljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.