Loš dan hrvatskih šahista

U 4. kolu Europskog šahovskog prvenstva mladih u Batimiju na kojem u 6 dobnih skupina (do 8, 10, 12, 14, 16 i do 18 godina) sudjeluje čak 991 šahist i šahistkinja iz 45 zemalja, devetero hrvatskih predstavnika osvojilo je tek 1,5 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš najveći adut Jadranko Plenča, koji je prije starta rangiran kao dvadeseti igrač u skupini do 16 godina, remijem je zadržao visok plasman, a po pola boda osvojili su samo još Mislav Monjac (do 18) i Karmela Mican (14). Od naših najbolji je Jadranko Plenča sa 3 boda, Mislav Monjac i Hrvoje Požgaj imaju po 2, a svi ostali su ispod granice od 50% osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.