Luka Modrić o svemu pomalo, o Kovačiću, idolima, ozljedama…

Goto: GNK Dinamo

Hrvatski reprezentativac, 21-godišnji Mateo Kovačić, sve je bolji u dresu Reala kao zamjena Luka Modrića, još jednog hrvatskog reprezentativca, ujedno i kapetana Vatrenih, u dresu kraljevskog kluba. Hrvatska danas ima čak dva nogometaša koji su važni kotačići kraljevskog kluba, što je veliko bogatstvo hrvatskog nogometna, hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je da se Kovačić, nakon što je u jednom trenutku izgledalo kako će morati otići iz Madrida, napokon pronašao, igra na mjestu u momčadi koje mu najbolje odgovara, surađuje, manje dribla, dodaje.  Naime, Mateo Kovačić je prije nekoliko mjeseci bio otpisan te su ga španjolski mediji već trasirali natrag prema Italiji, no, on se odlučio na ostanak i to praktički na vlastitu odgovornost. Uspio je, barem zasad. U Realu nikad nema.

Borio se i polako se izborio za ostanak u momčadi, također uglavnom zahvaljujući vlastitom trudu, naravno, i činjenici da se Luka Modrić borio i još uvijek bori s ozljedama, ozlijeđeni su bili Casemiro, James, sve mu je to otvorilo put do prve momčadi kraljevskog kluba. U posljednje vrijeme Mateo igrao vrlo dobro, kako u Realu tako i što je za Hrvate još važnije u dresu Vatrenih. Svog nasljednika u dresu Reala, ali i u vatrenom dresu, pohvalio je deset godina stariji Luka Modrić. Luka i Mateo jednom su bili zajedno u Dinamu, što potvrđuje i naslovna fotografija.

Mateo Kovačić igra jako dobro. Ja sam znao za njegov talent, a to je sada počeo pokazivati u svakoj utakmici i samo mora nastaviti ovako,” rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, koji se već duže vrijeme bori s ozljedom, zbog koje je došao i pod upitnik njegov nastup za Hrvatsku protiv Islanda. Modrić je dao intervjuu za španjolsku radijsku postaju Onda Cero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada smo bili u Kini (na pripremama, op.a) razgovarao sam s predsjednikom Florentinom Perezom o njemu i rekao sam mu da ga moramo dovesti. Sada kada je počeo igrati, sve je više zadovoljnih njegovim dolaskom. Još uvijek je mlad i može puno napredovati. Mora nastaviti naporno raditi, slušati i sigurno će uspjeti u Real Madridu i ostvariti brojne uspjehe“, tvrdi hrvatski reprezentativac, koji se početkom tjedna se vratio na travnjak i počeo s treninzima zbog čega je izrazio svoje zadovoljstvo.

I hrvatski izbornik Ante Čačić najavio je da bi Luka mogap niti spreman za Island. “Ne možete ni zamisliti kako mi je teško gledati s tribine, ne mogu dočekati dan povratka na teren, međutim, ne žurim se, kad se vratim želim biti snažan, a ne da zbog povratka koji je došao prerano moram ponovno pauzirati i da mi se vrati ozljeda i ponovno stvore problemi“, vrlo smireno komentirao je Luka, koji je za kraj otkrio i tko su mu u mlađim danima bili idoli.

Jedan od mojih idola je Zvonimir Boban, s kojim sam se fotografirao kao mali, a drugi je Francesco Totti“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je postao igrač koji je dobrim dijelom danas dostigao svoje idole. Nedostaje samo uspjeh s Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.