Marin Čilić u četvrtfinalu ATP-a u Moskvi

epa04970057 Marin Cilic of Croatia hits a return to Kei Nishikori of Japan during the men's singles quarterfinal match of the Japan Open Tennis Championships in Tokyo, Japan, 09 October 2015. EPA/KIYOSHI OTA

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izborio je četvrtfinale ATP turnira u Moskvi pobjedom nad Uzbekistancem Denisom Istominom s 7-6 (3), 3-6, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je u tri seta pobijedio Istomina, 53. igrača svijeta, koji je prvom hrvatskom reketu zadavao puno problema u prva dva seta. Prvi set je Čilić dobio u “tie-breaku” s 7-3, a u drugom je Marin izgubio servis kod 1-1, potom još jednom u devetom gemu, pa je Uzbekistanac izjednačio. Odlučujući set Čilić je započeo s dva oduzeta servisa, poveo s 4-0 i relativno lako priveo meč kraju.

Čilić i Istomin su na terenu olimpijske dvorane u Moskvi odigrali sedmi međusobni dvoboj. Čilić sada ima šest pobjeda, a ovo je bio njihov prvi sraz u dvorani.

U četvrfinalu Čilić ide na boljega iz dvoboja Kazahstanca Mihaila Kukuškina i Rusa Andreja Kuznjecova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.