Mladi hrvatski atletičari ostvarili veliki uspjeh u Kini!

Mladi hrvatski atletičari osvojili su četiri medalje na Svjetskom školskom prvenstvu koje je održano u kineskom Wuhanu i na kojem je nastupilo oko 800 natjecatelja iz 30 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo nastupa izborile su učenice gimnazije Pula, te učenici III. gimnazije Zagreb. Hrvatski srednjoškolci osvojili su dvije zlatne, te po jednu srebrnu i brončanu medalju.

Wanda Haber Zelanto je pobijedila na 400 metara s rezultatom 56.48 sekundi, dok je Ivan Đukić osvojio zlato u troskoku rezultatom 14.74 metara. Ana Vareško je na 1,500 m bila druga s rezultatom 4.54 minute, a Domagoj Špendić je bacio kuglu 13.73 metara i odnio kući broncu.

Sveukupno mladi hrvatski atletičari zauzeli su 10 mjesto plasiravši se ispred zemalja kao što su Engleska, Portugal, Francuska, Kina te Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.