Modrić: Nadam se da ću nakon El Clasica tješiti Rakitića

Foto: Instagram

Luka Modrić u razgovoru za Sportske novosti najavio je veliki El Clasico protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki je dvoboj s Barcelonom priča za sebe. U pitanju je velika utakmica, koju će gledati, kažu upućeni, preko 650 milijuna ljudi širom svijeta. Dakle, vrhunski spektakl u kojem je privilegij biti akterom. Svjesni smo što nam znači ovaj dvoboj, jer realno, ako pobijedimo praktično smo novi prvaci. Išli bismo na plus 6 bodova, uz bolji međusobni skor i još utakmicu manje. Uvjeren sam da to nitko ne može dostići u posljednjih šest kola. No, naravno, govoriti o pobjedi je lako, treba to ostvariti na terenu, a tamo će biti silno teško”, kaže Luka.

“Ne zavaravamo se mi, to je uvijek Barcelona i moramo biti jako koncentrirani i pažljivi. To što ne igra Neymar svakako im je hendikep jer Brazilac igra u sjajnoj formi. No, to su njihove brige, mi moramo gledati kao i uvijek sebe te pružiti naše maksimalno izdanje. Ulog je ogroman, šansa da se nakon pet godina napokon domognemo španjolskog naslova je velika i sami si krojimo sudbinu. Titula u Primeri je jedini trofej koji nisam osvojio s Realom i ne mogu dočekati trenutak da se to napokon dogodi. Bilo bi fenomenalno da u El Clasicu učinimo taj ključan korak ka cilju”, otkriva.

Je li razgovarao s Rakitićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam. Pred utakmice svatko je u svojem miru i koncentraciji. Nakon utakmice ćemo se naravno zagrliti i popričati, kao i uvijek. Nadam se da ću ga tješiti”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.