Niko Kovač: Luka Modrić nije u stanju trenirati, a kamoli zaigrati!

Luka Modrić ostao je bez trenera, ali i pozivnice za nastup protiv Italije i Gibraltara. Razlog je naravno ozljeda, jer tko bi se još odrekao nogometnih vještina koje posjeduje zvijezda Real Madrida i naše reprezentacije?! Izbornik Kovač donio je odluku koju je potom i racionalno objasnio novinarima uoči objave liste od 30 kandidata za predstojeća dva dvoboja Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam danas s Lukom i on jednostavno nije još u stanju da bi uskoro mogao početi trenirati, a kamoli zaigrati. Naravno da je velika šteta što ne može biti s nama, ali govorili smo od početka da je zdravlje najvažnije i da nema potrebe riskirati” – objasnio je izbornik Kovač na press konferenciji u prostorijama HNS-a.

Luka je važan, zna to i Kovač, toliko važan da je bolje pričekati potpuni oporavak nego riskirati s igranjem protiv Talijana, a svejedno smo 99% izborili nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

“Luka će s nama odigrati još puno velikih utakmica, pa je jedino logično da mu damo potporu u maksimalnom oporavku kako bi se potpuno zdrav vratio u puni pogon” – pragmatično razmišlja naš izbornik i u pravu je. Bit će još velikih utakmica Hrvatske, a za njih nam treba svjež i zdrav motor kao što je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić: Liječnici su pogriješili, uopće ne mogu trčati!

I sam Luka se oglasio povodom objave popisa kandidata za akciju “Italija na Poljudu”. Svjestan je kako su liječnici Kraljevskog kluba s previše optimizma gledali na njegov skori povratak, do kojeg kako vidimo nije došlo, na njegovu i našu žalost.

“Još se nisam oporavio. Ne mogu savinuti koljeno, boli me kad to pokušam tako da moram nastaviti s fizioterapijom. Očito je da su liječnici pogriješili kad su rekli da će oporavak trajati od četiri do šest tjedana. Prošlo je pet tjedana i dalje ne mogu uopće trčati” – izjavio je hrvatski veznjak Real Madrida za portal Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko će još izbivati s terena nije nam poznato, očito se više nitko ne usudi javno plasirati ikakve prognoze vezane uz njegov oporavak. Mi se nadamo da će on biti temeljit, ali i što skoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.