Omladinsku školu Hajduka nazvati po legendarnom treneru Tomislavu Iviću

– U povodu pete godišnjice smrti legendarnog trenera Hajduka i bivšega izbornika hrvatske reprezentacije Tomislava Ivića (1933-2011) u četvrtak su se okupili brojni njegovi štovatelji i nogometaši iz više generacija splitskog kluba, a u diskusijama je iznešen prijeldog kako bi omladinsku školu Hajduka trebalo nazvati po Iviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tomislav Ivić je bio dalmatinska duša, napravio je veliku trenersku karijeru i udario je temelje modernog Hajduka,” istaknuo je nekadašnji igrač i kapetan hajduka Vedran Rožić.

Robert Jarni je kazao kako je Ivić bio genijalan trener, a Vilson Džoni je za Ivića rekao kako je najveći trener s kojim je radio. Šime Luketin je istaknuo kako je Ivić cijelog života bio posvećen vlastitom usavršavanju.

tomislav ivic, fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pamtim kako je Ivić na dugim putovanjima autobusom uvijek imao rječnik i učio je engleski jezik, a u džepu je stalno nosio kovanice pomoću kojih je nama igračima prezentirao taktički način na koji ćemo igrati,” kazao je Luketin.

Skup u povodu pete godišnjice smrti Tomislava Ivića moderirao je sportski novinar Zdravko Reić.

Tomislav Ivić je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio nogometne klubove u 14 zemalja i najtrofejniji je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.