Pele na odjelu intenzivne njege, ali mu se stanje popravlja

Legendarni brazilski nogometaš Pele (74) nalazi se na odjelu intenzivne njege u bolnici u Sao Paulu zbog urinarne infekcije, ali njegovo se stanje poboljšava, objavili su iz klinike Albert Einstein u kojoj se Pele nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki svjetski prvak i jedan od najboljih igrača svih vremena ranije je ovoga mjeseca bio na operaciji uklanjanja bubrežnih kamenaca, a prije tri je dana ponovno primljen u bolnicu.

Pele je putem svog Twittera odaslao nekoliko poruka kako bi smirio zabrinute obožavatelje navodeći kako se osjeća dobro.

Njegov menadžer Paul Kemsley je poslao priopćenje za javnost u kojem navodi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekuje se kako će se Pele brzo i u potpunosti oporaviti od manje infekcije koju je proouzročila nedavna operacija”.

Peleovi bližnji kazali su kako je on prebačen na odjel intenzivne njege prvenstveno kako bi se zaštitila njegova privatnost.

“Bilo mu je neugodno od silnih posjeta, sada će biti u mirnijem okruženju”, kazao je Jose Fornos Rodrigues, Peleov dugogodišnji prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.