Pobjede Primorja i Juga, poraz Mornara BS

U 2. kolu skupine B vaterpolske Lige prvaka u srijedu su hrvatski klubovi riječko Primorje EB i dubrovački Jug CO upisali pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorje EB je u Istanbulu pobijedilo Galatasaray sa 10-4 (2-0, 2-1, 1-2, 5-1). Kod Primorja najefikasniji je bio Cosmin Radu sa 2 gola, dok su Damir Burić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Petrović, Nino Mudražija, Duje Peroš i Javier Garcia postigli po 1 pogodak. Galatasaray je predvodio Srđan Aksentijević sa 2 gola.

U istoj skupini dubrovački Jug CO je u gostima kod beogradskog Partizana slavio sa 5-3 (1-0, 2-0, 2-3, 0-0). U momčadi Juga Nikola Janović postigao je 2, a Pavo Marković, Miho Bošković i Aaron Younger po 1 gol. Sva tri gola za Partizan zabio je Dušan Mandić.

Vaterpolisti splitskog Mornara BS plasirali su se u polufinala Eurokupa iako su u srijedu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala poraženi od talijanske Savone sa 4-8 (2-0, 1-1, 0-3, 1-4). No, u prvoj utakmici su pobijedili sa 10-5 i plasirali su se u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Mornar postigli su Marin Ban 2, te Mitsuaki Shiga i Jere Marinić-Kragić po 1. Momčad Savone predvodio je Damonte sa 3 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.