Posljedice nereda: Još trojica Torcidaša u istražnom zatvoru zbog sudjelovanja u napadu

Foto: Facebook

Još trojica mladića zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su sudjelovali u zasjedi i napadu na vozila i putnike kod autokampa Bunica 12. ožujka nakon ponoći, tako da je u riječkom istražnom zatvoru trenutno šestoro pripadnika Torcide koji su izazivali nerede nakon subotnje utakmice Rijeka-Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica 21-godišnjaka pritvorena su u četvrtak,16. ožujka, poslijepodne zbog izazivanja nereda i određeno im je jamstvo od po 30.000 kuna čime mogu zamijeniti boravak u zatvoru. Tako je bilo i u slučaju trojice mladića pritvorenih u srijedu, 15. ožujka.

Riječko Općinsko državno odvjetništvo sumnjiči pritvorene da su u skupini s tridesetak drugih pripadnika Torcide, izražavajući netrpeljivost prema navijačima riječkog kluba, nakon nogometne utakmice između HNK Hajduka i HNK Rijeke u Splitu, 12. ožujka u Bunici kod Senja postavili prepreke na cesti i spriječili prolaz naizlazećim vozilima u smjeru Rijeke. Sumnjiči ih se da su potom metalnim palicama, kamenjem, staklenim bocama i bakljama-bengalkama oštetili šest vozila i doveli u opasnost dvadesetak osoba koje su se nalazile u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.