Posudba na dvije godine: Inter Perišića i Brozovića doveo veznjaka Atalante Roberta Gagliardinija

Foto: Twitter

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana doveo je na dvogodišnju posudbu veznjaka Atalante Roberta Gagliardinija (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gagliardini je produkt Atalantine nogometne škole, prošle je dvije sezone proveo na posudbama u talijanskim drugoligašima, a ove je doživio afirmaciju u dresu matičnog kluba za koji je sakupio 13 nastupa u Serie A.

Prema navodima talijanskih medija, Inter je za posudbu Gagliardinija platio dva milijuna eura, a ukoliko ga odluči kupiti tada će morati izdvojiti 20 milijuna eura.

Na polovici ove sezone u Serie A Atalanta se nalazi na šestom mjestu sa 35 bodova, dok je Inter sedmi sa 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.