Prijateljska utakmica: Hajduk slavio protiv Jadrana 3:1

Nakon pobjede protiv slovenskog prvoligaša Krke, Hajduk je došao i do drugog trijumfa na pripremama, a ovaj put su bili bolji od domaćeg Jadrana s 3:1. Dvostruki strijelac za splitski klub bio je mladi Nikola Vlašić, dok je treći pogodak postigao Vasilj. Zgoditak za Jadran postigao je Dujanić. Njegov pogodak za 1:0 u 19. minuti bio je i najbolji potez utakmice, s obzirom na to da je pogodio suprotne rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Tudor oporavio se od visoke temperature i vodio je momčad u drugoj utakmici ovog dijela priprema. U prvom poluvremenu na teren je poslao ovaj sastav: Ranilović – Maloča, Bradarić, Milović – Vršajević, Sušić, Vuković, Caktaš, Kouassi – Vlašić, Maloku, dok je u drugom poluvremenu šansu dao ovim igračima: Grbić – Domej, Vuković Z. Milić – Mikanović, J. Bašić, Juranović, T. Bašić, Vasilj – Vlašić, Pejić.

Novi vratar Ranilović dobio je priliku od prve minute jer je “splitska hobotnica” Lovre Kalinić dobio poštedu. Osim Kalinića nisu nastupili ni Milevski, Maglica, Mezga, Gotal, Balić i Nižić.

Jadran Poreč – Hajduk Split 1:3 (Dujanić 19/Vlašić 20, pen55, Vasilj 86)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.