Problem uvreda na svojoj koži osjetio i Karlović!

Foto: fah

Ivo Karlović odigrao je sjajan meč u trećem kolu Miamija, no nije uspio pobijediti Nicka Kyrgiosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je Karlović nevjerojatan drugi set u kojem je u posljednja tri gema spasio sedam break-lopti te u tie-breaku izborio treći set, no Australac je izvukao na nevjerojatan način i prošao dalje.

Jedan je korisnik Twittera uvrijedio Karlovića: “Svinjo! Ti si je**na mafijaška svinja!”

Karlović mu je nakon meča odgovorio: “Da, jedem puno, ali tvoja mama voli to…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakve uvrede velik su problem za tenisače. Britanac Kyle Edmund objavio je poruke nakon poraza od Novaka Đokovića gdje su mu pisali da ga treba brutalno silovati, zaklati i baciti divljim svinjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.