Razbijen privatni zrakoplov Cristiana Ronalda prilikom slijetanja na zračnu luku u Barceloni

Foto: Snimka zaslona

Privatni zrakoplov najboljeg europskog nogometaša Cristiana Ronalda srušio se prilikom slijetanja na pistu zračne luke El Prat u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog ovakvom razvoju događaje je navodno kvar s kotačima. Srećom, nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, pilot je tek malo “natučen”, a Ronaldo i članovi njegove obitelji nisu bili u zrakoplovu tijekom nesreće koja je prošla bez težih posljedica. Nakon nesreće pista je jedno vrijeme bila zatvorena.

Foto: dailystar.co.uk/Twitter
Foto: dailystar.co.uk/Twitter

Portugalski nogometaš ne koristi zrakoplov samo u privatne svrhe nego inače iznajmljuje drugim kompanijama, tijekom nesreće zrakoplov je bio u posjedu jedne od kompanija, barem tako navodi španjolski list Sport.

Ronaldo je zrakoplov kupio prije godinu dana za cijenu od oko 132 milijuna kuna, što je za njega prava sitnica. Inače Cristiano je s ostatkom momčadi Reala putovao u Dortmund na utakmicu 2. kola Lige prvaka koja je završila 2:2, a na kojoj je on zabio pogodak, no, pokazao je izuzetnu nervozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplov Gulfstream G200 Cristiano Ronaldo koristi za putovanja s obitelji i prijateljima, dakle, zna ponekad prevesti zrakoplovom prijatelje s jednog partyja na drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.