Realovac odbio Mourinha: Imali smo zaista poseban odnos

Foto: fah

Realov Branič Raphael Varane odgovorio je na nagađanja u vezi mogućeg odlaska u Manchester United na poziv Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, on smatra da je njegov ostanak u Realu od presudne važnosti za daljnji razvoj njegove karijere, a o Mourinhu ima samo riječi hvale.

“Stalno sam se pitao imaju li me na umu u Realu. Brinuo sam se o svojoj karijeri. Onda su mi prišli predsjednik kluba i trener koji su mi rekli da stvari idu u mom pravcu i da samo tako nastavim. Stoga sam zavrnuo rukave i primio se posla. Mnogo sam radio tijekom predsezone kako bi se pokazao u što boljem svjetlu”, poeučio je.

“Dok nam je trener bio Mourinho imali smo zaista poseban odnos. On je otišao i došao je Ancelotti. Istina je da sam kod njega igrao manje, ali ono što je on učinio za Real je nadmoćno i samo to se gleda. Nisam ja bitan. Bitan je klub”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada kad Real vodi Zinedine Zidane, Varane se često pojavljuje od prve minute u susretima europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.