Rog: Navijat ću za Dinamo, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog napustio je redove Dinama i karijeru će nastaviti u Napoliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane mi nije lako otići iz Dinama. I grada Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastični uspjeh. Svojim sada već bivšim suigračima želim mnogo sreće u nastavku sezone. Što se mene tiče, jedva se čekam pridružiti novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći Napoliju u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću za njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba, Napolija!”, rekao je Rog za Sportske novosti.

“Ponovit ću sto puta, potpuno iskreno, bez demagogije, zaista nisam imao baš ništa protiv toga da ostanem u modroj svlačionici i krenem po nove trofeje u HNL-u i uspješne igre u Ligi prvaka. Jedina je to istina, nema druge. No, kad je stigla ta fantastična ponuda Napolija, kad mi se ukazala prilika igrati u tako velikom klubu, naravno da sam bio presretan, kao što sam sada presretan što ću biti igrač tog kluba”, kaže Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.