Rugala se sova sjenici: Igrači i navijači Barcelone imaju najmanje pravo napadati suce zbog ‘krađe’ u Madridu, neka se sjete kako su porazili PSG!

Foto: Snimka zaslona

U žestoku polemiku glede suđenja na nogometnoj utakmici u Madridu, u sklopu četvrtfinala Lige prvaka Real – Bayern, uključili su se nepozvani i neki igrači Barcelone, ali i navijači spomenutog kluba. Očito kako im je zasmetala pobjeda Reala 4:2, koja je sporna ali je skoro isto onoliko sporna koliko je bila sporna i pobjeda Barce protiv PSG-a, tvrde neki inozemni mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona i Real imaju povlašteni status u Europi na štetu drugih klubova to je odavno jasno. Dovoljno je prisjetiti se nekih scena, nekih utakmica, zadnjih godina u Ligi prvaka.

“Ovakve pljačke se jednostavno ne smiju događati u Ligi prvaka. Od početka je bilo očito što se događa. Kad te ovako netko osramoti i naruga ti se, možeš biti samo jako bijesan”, kazao je Bayernov nogometaš Arturo Vidal, koji je i sam osjetio nepravdu na svojim leđima, nakon utakmice i ispadanja njemačkog kluba. Vidal je, naime, nepravedno isključen, mađarski sudac Kassai je pogriješio, nema dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, urlanje i zapomaganje Bayernovih nogometaša poslije utakmice, naravno, ne pomože, kao ni prozivke na račun mađarskog suca kojeg su proglasili lopovom. Gotovo je, suci su ispunili svoj zadatak, kao što su to učinili prije nekoliko tjedana u Barceloni, na Camp Nou, kad je domaćin postigao šest golova, taman koliko je trebalo, utakmica se igrala koliko je Barci bilo dovoljno da Francuzi pokisli odu kući. Neki ironično tvrde da bi se utakmica na Nou Campu i danas igrala da Barcelona nije zabila šesti pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Neymar’s Off The Ball Kick On Marquinhos! by jason-pitt1

Jedan od brojnih navijača Barcelone na Facebooku je izdvojio sve situacije u kojima je Bayern oštećen na Santiago Bernabeu sinoć. Pohvalno, no, je li doista sudačka krađa jedini motiv Barceloninim fanovima i igračima? Od kada su to igrači i navijači Barcelone zaljubljeni u Bayern?

Traže li to navijači Barce utjehu u sumnjivoj pobjedi Reala s obzirom kako im se smiješi ispadanje iz Lige prvaka? Juventus je u prvoj utakmici četvrtfinala u Torinu razbio Barcu s čak 3:0, teško je očekivati preokret u Barceloni, osim ako…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogima je s druge strane licemjerna reakcija Shakirinog dragog Gerarda Piquea, koji je na Twitteru objavio tri točkice te je time zapravo poslao poruku o svemu što se događalo sinoć u uzvratnoj utakmici četvrtfinala najjače klupske nogometne lige na svijetu. Munjevito mu je odgovorio kapetan Reala Sergio Ramos te ga je podsjetio na već spomenuti i legendarni povratak Barce u osmini finala LP-a protiv francuskog PSG-a. Tim iskustvom poučen Ramos strahuje da bi večeras Juventus  u uzvratu mogao biti pokraden na Camp Nou.

Naravno, i jedni i drugi posve su neiskreni u svojim kritikama i međusobnim optužbama s obzirom kako vide sve pogreške u tuđem dvorištu, dok u svome ne vide ništa. Poučna priča o brvnu i oku…

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.