(FOTO) Sjajan rezultat: Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika treća na Europskom prvenstvu u malom nogometu

Foto: fah

Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika osvojila je treće mjesto na 11. europskom prvenstvu u malom nogometu koje se od 20. do 23. veljače igralo u Vukovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U utakmicama u skupini hrvatski su svećenici pobijedili Sloveniju i Austriju sa po 3-0, te Bjelorusiju sa 1-0 i uvjerljivo osvojili prvo mjesto. Nakon toga su u četvrtfinalu sa 1-0 pobijedili Mađarsku, a u polufinalu su izgubili od BiH sa 0-3. U drugom polufinalnom susretu igrale su reprezentacije Portugala i Slovačke, a Portugalci su slavili 3-1.

Hrvatska je u susretu za broncu pobijedila Slovačku 2-1, dok je Portugal u finalu pobijedio BiH 3-0 osvojivši treću uzastopnu titulu.

Za najboljeg igrača hrvatske reprezentacije izabran je Vladimir Brizić, vicekancelar Porečko-pulske biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na EP u Vukovaru nastupili su svećenici iz 15 zemalja: Portugala, Italije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunjske, Mađarske, Slovačke, Češke, Poljske, Ukrajine, Bjelorusije, Kazahstana i Hrvatske.

Na dosadašnjih jedanaest europskih prvenstava reprezentacija hrvatskih svećenika osvojila je dvije zlatne, tri srebrne i četiri brončane medalja te dva puta bila četvrta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.