Sopić: Svjestan sam razlike u snazi, ali Juventus igra u našem dvorištu i sve je moguće

Foto: GNK Dinamo

Trener momčadi Željko Sopić i prvi vratar Adrian Šemper najavili su na konferenciji za medije utakmicu 2. kola Lige prvaka između GNK Dinamo i Juventus FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dan prije utakmice protiv Juventusa mogu reći da su igrači maksimalno motivirani i spremni na susret. Znamo protiv koga igramo, protiv kluba koji ove godine ima ambicije osvojiti Ligu prvaka.Ali isto tako oni igraju u našem dvorištu, pred punim stadionom i nikog se ne bojimo” započeo je press konferenciju Željko Sopić te još nadodao:

“Svjestan sam razlike u snazi i realist sam kao čovjek i kao trener, ali smatram da maksimalnim pristupom i bacanjem na glavu sve je moguće”, rekao je.

Trener se osvrnuo i na pitanje novinara oko sastava i problema s ozljedama: – Nema nikakvih novosti po pitanju zdravih igrača, istrčat će najboljih i najspremnijih 11, naravno po mom izboru. Stojanović i Matel neće biti u konkurenciji za sastav, kao ni Ali Karimi. Svi ostali su na dispoziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na izostanak oba desna bočna igrača, trener je također odgovorio na to pitanje riječima: – Vjerujte mi da će sutra istrčati igrač na desnom beku. Igrat će igrač na toj poziciji – izazvao je trener smijeh predstavnika medija.

Trener se biranim riječima osvrnuo i o sutrašnjem protivniku: – Kada imate 30 igrača i kada se zovete Juventus, mislim da to nije veliki problem za trenera tko naposljetku igra, Chiellini ili Bonucci. Ali, za trenera preko puta to je malo veći problem.

Za kraj press konferencije Željko Sopić izjavio je kako je pod broj jedan vojnik kluba, da mu je najvažniji današnji trening te kako mu je najveća čast voditi Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz trenera momčadi konferenciji za medije prisustvovao je prvi vratar Adrian Šemper, koji je ovog tjedna izabran od strane Uefa.com za wonderkida tjedna.

“Sutra nas čeka jedna sigurno zahtjevna utakmica, jedna od najjačih momčadi na svijetu. Cilj je dati svoj maksimum, uživati i odraditi sve trenerove zahtjeve. Naravno da se veselim Buffonu, da preko puta stoji jedan od najboljih vratara svijeta, jednog od mojih idola”, izjavio je 18-godišnji Šemper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.