Stipe Pletikosa: prema reprezentativcima se postupalo na ‘neadekvatan način’

Bivši hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju kazao je kako je napustio reprezentaciju radi obitelji te kako je i sam bio razočaran rezultatom u Brazilu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A što da vam kažem? Poslije takvog raspleta sam otkrio tko u reprezentaciji misli samo na sebe, kome je važan njegov učinak. I ne predbacujem drugima… Nemam ni moralno pravo prozivati bilo koga, jer ja sam s tim momcima – kako se kaže – i jia i pija, mi se znamo u dušu”, kazao je Pletikosa.

Na tvrdnju kako Niko Kovač u Brazilu “nije položio ispit”, Pletikosa je kazao kako su to “teške tvrdnje”, no dodao je kako je “činjenica da su Ivan Rakitić i Luka Modrić trebali igrati na drugim pozicijama, daleko bliže protivničkim vratima”.

Komentirao je i nedavne odlaske igrača iz reprezentacije i kazao kako se s njima postupalo na “neadekvatan način”. “Svatko ima svoje razloge, ja sam na strani igrača u smislu da ovi, koji su mnogo dali za reprezentaciju, zaslužuju korektniji tretman”, rekao je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako danas reprezentacija ima nekih problema “na nekim pozicijama” te kako su ipak “Vatreni bili i ostali nenadmašni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.