‘Stručni komentatori’ HRT-a: Mateo Beusan ustvrdio da je Dinamo oštećen u Osijeku, ni Joško Jeličić nije imao ništa protiv

Foto: Snimka zaslona

U emisiji Stadion Hrvatske televizije kao i svakog ponedjeljka glavne zvijezde bili su “stručni komentatori”, Mateo Beusan kao Oko sokolovo i Joško Jeličić, naravno, kao Joško Jeličić. Ovog puta obojica stručnjaka složila su se da su odluke sudaca u prošlom kolu Prve Hrvatske nogometne lige uglavnom bile korektne. Na tapeti su bili pomoćni suci, ali i njih se nije kritiziralo pretjerano žestoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najviše pozornosti je privukao crveni karton Bobana, koji je žestoko startao na na Marija Šituma u Osijeku, Dinamov je bek u posljednji trenutak izmaknuo loptu Bobanu, koji je tako pogodio Dinamovca u koljeno. Srećom, iako je moglo drugačije završiti, nogometaš Dinama se pridigao i nastavio s igrom, a sudac je bez puno razmišljanja opravdano pokazao crveni karton nogometašu Osijeka.

Inače, Dinamo je prema riječima Matea Beusana oštećen u Osijeku, srećom po suca, i Dinamo, bilo je to kod 2:0 za Zagrepčane te pogreška nije pretjerano apostrofirana u medijima, kao što bi možda bila da je rezultat utakmice otišao na stranu domaćina. U 54. minuti utakmice jednu odbijenu loptu dohvatio je mladi Ante Ćorić te je potom pogodio ispod golmana domaćih, sudac je, kako tvrdi Beusan, pogriješio i poništio je regularan pogodak zbog navodnog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo kolo suci su odradili izuzetno dobar posao, ali pomoćnici su malo zakazali. Kod pogotka Dinama je evidentno da Ćorić nije bio u zaleđu. Velika pogreška”, rekao je Beusan, ni drugi HRT-ov stručnjak, Joško Jeličić, nije imao ništa protiv ovakve procjene Beusana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.