Sudac koji je ispraznio Poljud i kaznio Andrijaševića: Hajduk je recidivist, a klub objašnjava da to ne može spriječiti

Foto: snimka zaslona

U HRT-ovoj emisiji ‘Stadion’ uz već standardne komentatore Joška Jeličića i Matea Beusana gostovao je i disciplinski sudac 1.HNL Saša Pavličić Bekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Do sada sam donio 300 odluka, bilo je pet žalbi, a od toga su dvije Hajduka. Nemam namjeru opravdavati niti jednog igrača koji je vulgaran, a ovo što je Andrijašević napravio bilo je ponižavanje. Ne postoji priča da je to zbog Dinama jer raspored nisam gledao. Znam da je Franko inače kulturan dečko inače bi bilo i četiri utakmice”, rekao je Pavličić Bekić.

” Rado bih bio Dinamov čovjek, ali ne znam što to znači, jer ta izjava nema veze s mojom funkcijom u HNS-u. Nevjerojatno da do srijede moja izjava na Facebooku iz 2013. godine da sam dinamovac nije bila problem? Tri i pol godine, kao član Arbitraže, sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet. Hajdukovi navijači ove sezone su zapalili 196 baklji i aktivirali 234 pirotehnička sredstva, a to je zabranjeno. Hajduk je recidivist već 15 kola, a klub objašnjava da to ne može spriječiti, kao ni vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i povike čakinja ti ne gine”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.