Davor Šuker: Htio bih Italiju ugostiti u Splitu, a u Baškoj Vodi bi mogli graditi kamp

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza bio je danas u Splitu na poziv Nogometnog saveza Splitsko–dalmatinske županije. Davor Šuker je bio na sastanku sa županom Zlatkom Ževrnjom. Podržao je zamisao o izgradnji nogometnog kampa u Baškom polju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– HNS će maksimalno u okviru svojih mogućnosti u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji poduprijeti izgradnju nogometnog centra na području splitsko-dalmatinske županije, a mogu reći da ćemo za tu namjenu izdvojiti između 300.000 i 500.000 eura.

Dodao je da će to biti jedan od četiri regionalna nogometna centra koja će se graditi u Hrvatskoj, a glavni centar u Zagrebu.

Šuker se nada kako će reprezentacija ubuduće češće igrati u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja sam za to da Italiju u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo ugostimo u Splitu u jeku turističke sezone, no o tome ne odlučujem ja, nego Izvršni odbor – zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.