Svi prolaze samo Oko sokolovo na HRT-u ostaje: Nova televizijska presuda Matea Beusana sporne situacije u kojoj je akter Bruno Marić!

Foto: Snimka zaslona

Sudački ekspert, kojeg zbog njegove ne baš blistave prošlosti iz vremena Jugoslavije, a posebno zbog ružne epizode iz bivše države u Banjaluci, ne ljube previše hrvatski navijači, gostovao je već tradicionalno u HRT-ovoj emisiji Stadion te je komentirao navodno spornu odluku suca Bruna Marića na utakmici 14. kola HNL-a Osijek-Slaven Belupo (1:0). Naravno, govorimo o HRT-ovom Oku sokolovom koji je postao i ostao jedini sudački ekspert javne televizije.  Svojedobno je to jedno kratko vrijeme bio današnji ministar u Vladi Andreja Plenkovića Goran Marić. No, brzo je nestao, a Gospar se vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se Mariću, Bruni Mariću, sudac Marić, koji je nedavno napadnut u Stobreču od strane nekolicine huligana, navodno pripadnika Torcide, dosudio je penal za Osijek u 42. minuti susreta poslije kontakta u šesnaestercu između Muse i Arsenića, događaj je to koji je presudio pobjednika. Osijek je pobjedom izbio na 3. mjesto ljestvice Prve hrvatske nogometne lige te je tako prestigao i splitski Hajduk.

“S predumišljajem je dosudio, kontakta nema između dvojice igrača. Sudac je nasjeo na provokaciju Osijekova igrača”, rekao je Beusan gostujući na HRT-u. Joško Jeličić nije izdržao već je kao usput sarkastično spustio kako Mariću tako i Oku sokolovom Mateu Beusanu:  “I najbolji mogu pogriješiti, Bruno Mam.., pardon, Bruno Marić je ipak naš najbolji sudac…” Što mislite na koga je Jeličić, inače bivši igrač Hajduka i Dinama, mislio kad je ”slučajno” počeo zamuckivati?

Stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić i Oko sokolovo Mateo Beusan očito su jedini eksperti koje je u Hrvatskoj javna televizija uspjela pronaći, svi prolaze, samo Oko sokolovo ostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.