Tko će biti novi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nakon Darija Srne?

Foto: fah

Prije nekoliko dana prolomila se vijest kako je Darijo Srna dionio konačnu odluku. U intervjuu za web-stranicu Šahtara Srna je upitan je li se uspio odmoriti s obzirom na kratak period odmora rekao: “Više sam se odmorio mentalno. Bio je to težak period, ali idemo dalje. Završit ću svoju reprezentativnu karijeru. Za deset dana poslat ću i službeno pismo. Želim se usredotočiti na svoje izvedbe u Šahtaru”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično se nametnulo pitanje tko će biti nasljednik kapetana Srne.

“Logično je da je Luka Modrić nasljednik Darija Srne! Ovo proteklo Europsko prvenstvo je pokazalo koliko Luka znači našoj reprezentaciji. Držim da će kao kapetan dati još veći obol”, komentirao je izbornik Ante Čačić za Sportske novosti.

“Modrić je na ovom Euru odigrao najbolje utakmice za reprezentaciju”, poručuje Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li doista postati novi kapetan saznat ćemo uskoro. Prisjetimo se riječi Alvara Arebeloe: “Luka je sjajan i svi igrači ga obožavaju. On nam je vrlo važan igrač. Kao osoba je nevjerojatan. Potreban je svakoj momčadi koja želi do rezultata. Poštuju ga i dive mu se svi. Kad on priča, u svlačionici svi slušaju!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.